Cristina Cioran a mers cu mama si cu “soacra” la concertul lui Toto Cutugno!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 oct 2020, 06:00

Cristina Cioran este innebunita dupa muzica lui Toto Cutugno si, din acest motiv, a facut tot ce i-a stat in putinta sa ajunga la concertul italianului sustinut la Sala Palatului.

“De ani buni imi doream sa ajung la un concert sustinut de Toto Cutugno si, in sfarsit, mi s-a indeplinit visul! Atunci cand a venit pentru prima data in Romania, la Brasov, nu am avut posibilitatea sa merg sa-l vad, acum, insa, nu am ratat ocazia si am cumparat bilete pentru toata familia! Asa ca, alaturi de mine, au fost atat mama mea, si ea o mare admiratoare a italianului, cat si viitoarea mea soacra! In plus, m-am intalnit acolo cu oameni dragi mie, Adrian Enache, Iuliana Marciuc si Monica Iagar! A fost o seara superba! M-am simtit minunat, iar

Toto Cutugno a cantat dumnezeieste!”, a declarat actrita.

Pe Cristina Cioran o puteti vedea prezentand, impreuna cu Paula Chirila, emisiunea “Draga mea prietena”, de luni pana vineri, de la ora 10.00, la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.