Criza o fi de vina? Mai nou, hotii dau spargeri la cantine studentesti

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 03:45

Politistii au ramas inmarmuriti cand au vazut ce au surprins camerele de supraveghere! Foamea i-a impins pe cativa pungasi sa fure carne in valoare de peste 3000 de lei din frigiderele unei cantine studentesti.

##VIDEO85303##Unii pandesc bancomatele, altii masinile care aduc banii in banca. Insa hotii despre care vorbim acum sunt complet atipici. Au pandit zile in sir momentul in care se aduce carnea la cantina studenteasca. Dupa ce au vazut cantitatea enorma de alimente, si-au facut rapid un plan de bataie si l-au si pus in aplicare in aceeasi noapte.

Cand s-au vazut fata in fata cu atatea bunatati, cei trei tineri n-au stiut pe ce sa puna mana mai repede.

Au luat zeci de casolete cu mici, carnati, pungi cu piept si pulpe de pui, ba chiar si cateva kilograme de afumatura, numai buna pentru gatit o fasole delicioasa.

Odata ce s-au vazut cu marfa, cei trei tineri nu s-au mai uitat si dupa camerele de luat vederi care sa le fi surpins jaful, asa ca au luat-o la goana pe scara de pe acoperis, incarcati cu mai multi saci.

Ghinionul lor a fost ca intregul moment a fost surprins de camerele video amplasate strategic, imediat dupa ce postul de politie din campus a fost desfiintat.

Nu a fost nevoie de mult timp pentru ca politia sa-i prinda! A doua zi dupa ce au furat carnea, baietii, 2 in varsta de 14 ani si un al treilea de 24, s-au si pus pe gatit. O saptamana intreaga, toata strada pe care locuiesc a fost acoperita de un fum gros de gratar.


Zile in sir, cei 3 si-au umplut stomacul numai cu deliciile culinare furate de la cantina. Nu-i de mirarea ca la un moment dat, s-au trezit cu politistii la usa, ademeniti de mirosul micilor. Tanarul de 24 de ani are antecedente penale. El este proaspat eliberat din inchisoare, unde a stat tot pentru furt.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: