Inca o nunta in showbiz! Geta Voinea se marita cu admiratorul ei secret

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 iul 2020, 16:48

Geta Voinea s-a decis! Va spune "Da" celui mai infocat admirator al ei! Viitorul sot i-a trimis buchete de trandafiri timp de trei saptamani fara ca stilista sa stie de la cine sunt.

##VIDEO85323##Cine imi tot trimite trandafiri? E intrebarea pe care si-o pune Geta Voinea de trei saptamani. Nu exista sa treaca o zi de joi fara ca la usa ei sa nu bata un curier special in brate cu un buchet de flori. A primit multi trandafiri la viata ei dar, acestia sunt cu totul speciali.

E clar, planul celui care ii trimite saptamanal flori functioneaza! Dar oare cine o face pe Geta sa-i straluceasca fata si sa-i tremure vocea de emotie in fiecare joi? Era sigura ca sunt de la barbatul care i-a stat alaturi timp de atatia ani.

Asa ca a pus mana pe telefon si i-a spus fostului iubit:" Iti multumesc pentru flori!" Raspunsul nu a fost cel asteptat!

Geta Voinea a pornit imediat in cautarea romanticului crai. A postat pe un site de socializare primul buchet de trandafiri, asteptand sa-l revendince cineva. Dar surpriza! Dupa multe cercetari a aflat cine era barbatul misterios. Era chiar unul din prietenii de pe site-ul de socializare.

Pentru ca era atat de curioasa cum arata craiul in viata reala, chiar a acceptat o intrevedere.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

A fost doar prima pagina din povestea lor de iubire, dar mai urmeaza multe altele de scris, iar el a reusit sa o impresioneze inca

de la prima vedere. Cei doi indragostiti au chiar planuri de nunta.

 

Taguri: