De profesie milog! Un cersetor olog, demascat in fata victimelor pe care le amagea cu asa zisul sau handicap

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Ei, nu va ganditi la o iluzia optica! E vorba doar de o scamatorie demna de Circul Globus. Actorul principal e Petrica, de meserie milog care strange banuti frumosi din mila altora pe strazile Aradului.

##VIDEO85346##Si cum mana intinsa sau piciorul lipsa care nu spun o poveste nu primesc nimic,tanarul s-a gandit ca rolul de olog i-ar veni manusa. Si chiar asa a fost! Ca un contorsionist adevarat isi face nevazut piciorul drept cat ai zice peste! Handicapul lui Petrica le-a atras atentia politistilor de la locala care s-au urcat in tramvai dupa el si au vazut cu ochii lor minunea: Petrica era, de fapt, un escroc sentimental.

Starnea mila si compasiune pentru ca trecatorii sa-i dea bani.

Sfios si rusinos ca in fata atator calatori e obligat sa se dezbrace de cele 3 perechi de pantaloni, Petrica se vede nevoit sa stea pe propriile picioare. Nu inainte sa isi scoata din san pantoful. Petrica a recunoscut ca s-a specalizat in cersitul in tramvaie si castiga lunar cat un patron. Tocmai de aceea, el stie una si buna: munca e pentru prosti!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”