Marturii din Infernul din Libia: Miniciuni, foamete si iluzii pentru un trai mai bun

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 20:35

Constantin Marin este unul dintre cei 33 de romani plecati la munca in Libia care au fost tinuti captivi si obligati sa munceasca in conditii grele.

Constantin Marin si fiica sa, Mirela, au fost invitati la WOWbiz. Barbatul a inceput sa planga cand l-a revazut pe jurnalistul de la Kanal D care l-a adus acasa. "Am dat bani grei sa ajungem in infern. M-am si imprumutat. Am dat bani, carne de porc, peste, ca mi-a cerut sa ii duc. Ni s-au promis 1500 de dolari pe luna si trei mese pe zi, dar nu ne-au dat nici macar apa", a declarat el.

" Ne-au dat sa mancam doar o luna, pana a inceput prima greva. 10 baieti au protestat pentru ca nu ne dadeau bani. Ne-au luat si noua mancarea, ca sa nu le mai dam si lor. Trageau cu armele in curte ca sa ne intimideze", a completat barbatul.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.