Anca Turcasiu, aparitie ravasitoare la un eveniment monden

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Care este secretul frumusetii ei? Artista arata senzational si atrage privirile la orice eveniment monden. Iata cum a reusit sa se mentina tanara!

##VIDEO85401##Probleme in paradis pentru Anca Turcasiu? Ce a facut-o pe artista sa faca asa o declaratie controversata? Ba chiar, atunci cand a venit vorba despre viata ei, mai in gluma mai in serios, Anca Turcasiu a sfatuit-o pe colega noastra sa nu se marite. Si, cu zambetul pe buze a completat ca barbatii sunt de pe Marte si femeile de pe Venus, adica diferiti.

Dar oare, mariajul ei cum a rezistat? Secretul sta in cum manageriezi sau gestionezi o relatie, mi ales o casnicie.

Dincolo de casnicie, sa nu credeti ca daca esti artist si persoana publica problemele de zi cu zi te ocolesc. Mai ales daca ai si un copil adolescent. Anca Turcasiu este la evenimentele mondene o prezenta greu de trecut cu vederea. Straluceste si zambeste mereu, dar mai ales are un simt dezvoltat al umorului.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

 

 

Taguri: