Vrei o vacanta in subteran? Salina este locul perfect

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 iul 2022, 21:15

Cinematograf 3D, parc de aventura pentru copii, gimnastica, tenis si chiar internet cafe. Pe toate le gasm acum in aproape orice salina amenajata modern.

##VIDEO85418##Elevii sunt in vacanta si multi parinti s-au gandit sa-i aduca la Salina Praid. Nu de alta, dar iarna bate la usa, iar cateva ore in salina ii va face rezistenti la eventualele raceli. Ei, si pentru ca timpul petrecut la 120 de metri sub pamant, sa treaca intr-un mod cat mai placut, turistii au parte de activitati care mai de care mai atractive. De la mersul pe role pana la cataratul pe peretii salinei.



Cei care nu vor sa faca sport au parte de un cinematograf 3D, unde ruleaza filme de desene, restaurante si chiar o biblioteca. Salina de la Praid este o sursa de sanatate pentru cei care sufera de afectiuni respiratorii si un parc de distractii pentru cei care vin doar in vizita. Intrarea in salina costa 20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru copii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”