Gigi Becali, hotarare cruciala dupa gratii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Gigi Becali nu se simte singur in inchisoarea de la Poarta Alba. Desi a fost mutat la sute de kilometri departare de cei dragi, oamenii din jurul sau nu l-au uitat.

##VIDEO85430##Dupa ce saptamana trecuta, l-a vizitat sotia, ieri, la poarta penitenciarului a batut aghiotantul sau, Lutu, dar si avocatul lui Becali. Lutu nu a vrut sa sufle vreo vorba jurnalistilor. A stat ore intregi inchis in masina. Surpriza cea mare pentru patronul Stelei urma sa fie vizita mamei lui, Alexandra.

Femeia, in varsta de 83 de ani, este intr-o situatie disperata. Ar vrea sa-si vada fiul, desi Becali, la intrarea in penitenciar, a spus ca nu doreste ca femeile din familia lui sa-l intalneasca in aceasta stare.

Insa lunile grele petrecute dupa gratii se pare ca l-au determinat sa gandeasca altfel.

Si-a schimbat atitudinea. A fost convins si de verii sai, dar mai ales de sotie, sa primeasca vizite. Se pare ca aceasta i-ar fi aratat, zilele trecute, fotografii cu mama si cu fiicele sale, iar Becali a fost impresionat. Pana la urma, dorul de cei dragi a invins.

Nimeni nu stie ce anume s-a intamplat si de ce Alexandra Becali nu a putut ajunge la Poarta Alba.
Insa misterul a fost dezlegat de avocatul lui Becali. A fost voia latifundiarului din Pipera. Iar Becali este de neclintit! Gigi Becali se afla in inchisoare din luna mai. De atunci a fost vizitat de rude, prieteni, dar si de cativa fotbalisti de la Steaua.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: