PARIU ca nu ghicesti ce relatie de rudenie este intre aceste doua tinere?

Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 26 feb 2017, 22:25

O fi gemene, surori sau verisoare? Cert este ca fac furori oriunde ar merge. Toate privirile se indreapta cu invidie catre ele, in special catre una dintre cele doua tinere.

In cazul in care nu ati ghicit, va dam noi raspunsul! Nu sunt nici gemene, nici surori si nici macar verisoare. Intre ele exista o legatura mult mai stransa si mai speciala caci sunt mama si fiica. Da, ati auzit bine! Cea din stanga imaginii este mama, iar cea din dreapta este fiica. Priviti cum aratau acum 10 ani, cand fiica nu avea mai mult de 6 ani.

Daca fetita s-a trasnformat intr-o frumoasa adolescenta, asa cum era firesc, nu putem sa nu remarcam schimbarea radicala de look a mamei! Daca in urma cu 10 ani parea o mamica

tanara, in prezent pare doar tanara caci are un ten neted, proaspat, fara riduri si, mai ales o silueta de invidiat care ii permite sa se imbrace chiar si ca o adolescenta.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.