Liviu Varciu: "Vreau sa petrec mai mult timp cu familia mea"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Liviu Varciu, prezentatorul de la „Roata norocului“ si protagonistul emisiunii „Autobuzul lui Varciu“, ambele de la Kanal D, are un sfarsit de an plin de evenimente pe plan profesional.

Vedeta de la Kanal D nu a renuntat la muzica, prima lui dragoste, si ne-a acordat un interviu in exclusivitate, in cadrul caruia a vorbit despre cariera sa, dar si despre cum este Liviu Varciu in spatele camerelor de filmat. Mai mult, el a spus ca, pe langa filmarile pentru emisiunea „Roata norocului“, pregateste noi melodii si vrea ca pana la sfarsitul acestui an sa lanseze si un album.

Cum a fost in „Autobuzul lui Varciu“?

A fost foarte bine, datorita faptului ca am putut face suflete fericite.

Am fost in acele locuri minunate din tara pentru a le gasi iubirea fetelor si iata ca, pentru unele, Cupidon a fost generos. Nu pot decat sa ma bucur pentru ei!

Am avut parte si de o semi-vacanta filmata, in care m-am simtit extraordinar. Ma bucur ca a fost adus in Romania acest format de televiziune si sper sa ne revedem in “Autobuzul lui Varciu”, sezonul 2.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Cum ti se pare, din interior, noul sezon de la „Roata norocului“?

“Roata norocului” a fost pentru mine o dragoste la prima vedere.

Din interior, este mult mai frumoasa si mult mai “rotunda” decat din exterior. Aici ne distram, radem, glumim, facem oameni fericiti, ii premiem. Am foarte multi fani care mi-au scris ca atunci cand se uita la emisiune uita de problemele pe care le au acasa. (Citeste materialul integral pe traiestemuzica.ro)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.