DECIZIA care va bucura mii de romani: Ce hotarare a luat Crin Antonescu!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 22:26

Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, luni, dupa sedinta USL, ca se va da raport de respingere la proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Crin Antonescu a precizat ca, in sedinta USL, s-a ajuns la consens pe acest subiect. "Pentru comisia speciala care azi isi va da obstescul sfarsit si va da vot final... principiul este urmatorul: raport de respingere pentru actualul proiect al Guvernului si in concluzii se vor face cateva recomandari majore pentru constituirea unui cadru legislativ", a anuntat Antonescu.

"Acest proiect va fi respins", a mai spus Antonescu, precizand ca o noua lege va stabili criterii generale pentru exploatarile viitoare. Liderul PNL a explicat solutia convenita la nivelul USL.

"Exprima intentia comuna nu de a bloca exploatarea, nu de a bloca dezvoltarea, ci de a construi o legislatie care sa dea sansa dezvoltarii, sa dea sansa exploatarii nu doar la Rosia Montana sau in alte chestiuni punctuale, ci ca un cadru general, in conditii convenabile, rentabile, rezonabile pentru statul roman si pentru economia romaneasca, in conditii de respectare a standardelor de dezvoltare durabila, in conditii de respectare a standardului de mediu", a declarat Antonescu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Liderul PNL a mentionat ca "se deschid toate posibilatatile pentru ca o legislatie sanatoasa, transparenta, bazata pe criterii foarte ferme si universal acceptate(...) sa fie reglementate".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.