Esti insarcinata? Uite ce trebuie sa faci pentru a avea un bebelus inteligent

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 22:26

Cercetatorii au descoperit ca daca o femeie este insarcinata si face miscare macar 20 de minute pe zi, ajuta la dezvoltarea creierului copilului.

Iar beneficiile sunt pe viata. Este o modalitate de a le incuraja pe femei sa-si schimbe obiceiurile in ce priveste modul de viata, avand in vedere ca simpla miscare in timpul sarcinii ajuta la sanatatea copilului. Cercetatorii canadieni au rugat 10 mamici sa faca cateva exercitii de sport de trei ori pe saptamana.

Si au adunat cam doua ore de exercitii pe saptaman in care unele au preferat sa alerge, altele sa pedaleze si altele sa inoate.

O a doua grupa de femei a fost rugata sa faca doar 10 minute de exercitii pe saptamana. iar diferentele au fost monitorizate pe nou-nascutii care au fost supusi unor experimente deloc ingrijoratoare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.