PROGNOZA METEO: Vin ploile? Vezi cum va fi vremea marti si miercuri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 22:26

Marti, vremea va fi in general inchisa in sudul, estul si partial in centrul tarii, unde se va semnala ceata si local vor fi ploi slabe si burnite. In restul teritoriului cerul va fi variabil spre partial noros, iar ploile vor fi posibile izolat.

Marti, in tara, vantul va sufla moderat in regiunile sudice si sud-estice, cu intensificari in sudul Banatului si va fi in general slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade in nordul Moldovei si 17 grade in Dealurile de Vest. Temperaturile minime se vor situa intre 1 grad in depresiuni si 10 grade in sudul Banatului, vestul Olteniei si pe litoral.

In Bucuresti innorarile vor persista si vor fi conditii de burnita.

Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 13...15 grade, iar cea minima de 9...10 grade.

Miercuri, regimul termic va fi caracterizat de valori usor mai ridicate decat ar fi normal la aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros. Mai ales spre seara si noaptea, va ploua slab in vestul, centrul si nordul tarii si local in rest.
in cursul noptii, in zona de munte, mai ales in nordul Carpatilor Orientali, precipitatiile, slabe cantitativ, vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 grade in nordul Moldovei si 18 grade in Banat. Temperaturile minime se vor situa intre 2 si 10 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

 

Taguri: