Bataie GENERALA intr-o discoteca din Alba! Imagini SOCANTE

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Ce vedeti acum in imagini nu este vreun dans ciudat al tinerilor, ci o bataie in toata regula! Priviti-i cati sunt!

In scenele surprinse de camerele de supraveghere apar cel putin 20 de tineri care-si impart pumni si picioare, in toate directiile.

In scurt timp, razboiul se muta pe holul discotecii, unde, un baiat, care cu cateva secunde inainte se tinea de usa si lovea in cine apuca, este alergat si doborat de alti trei. Nu stim pe spinarea cui a folosit-o, sau daca a folosit-o, pentru ca baiatul a disparut din raza camerei de supraveghere.



E haos in jur. Panicati de tipete, oamenii incep sa iasa din incaperi. Speriata, aceasta tanara isi pune mainile la cap. Oare cand se va sfarsi totul?

Spiritele pareau sa se fi calmat odata cu venirea unui echipaj de politie, insa nu a fost asa. In discoteca se poarta discutii aprinse si e nevoie ca un agent sa intervina. Uitati-va la tanarul care poarta o geaca neagra.
Urla la cel aflat pe scaun si-si ridica mainile in aer, amenintator. Apoi, ca sa fie cat mai convingator, ii trage o palma. Incoltit, tanarul nu riposteaza.

Oamenii legii spun ca totul ar fi pornit de la un baiat in varsta de 21 de ani. Baut bine, el ar fi provocat un scandal si ar fi fost scos afara din club. S-ar fi intors, insa, cu gandul sa se razbune, si nu singur, ci insotit de tatal sau si de alte rude.
Cu totii ar fi inceput sa ia la bataie pe cine-au intalnit in cale.

Se pare ca, in toata invalmaseala creata, de furia lor n-ar fi scapat nici patronul localului. In total, 16 persoane sunt anchetate de politsti pentru  lovire sau alte violente, distrugere si ultraj contra bunelor moravuri.
##VIDEO85596##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire