Un tanar, SOCAT, de ceea ce a gasit in sertarul unui mobilier comandat online: “L-am deschis si inauntru era plin de …”

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 23:30

Un mobilier de birou comandat online i-a schimbat radical viata lui Noah Muroff, un tanar din Conneticut. Nici nu se astepta sa gaseasca asa ceva intr-unul dintre sertare!

Pasionat de tot ceea ce este vechi sau vintage, Noah Muroff a gasit pe un site mobilierul de birou pe care si-l dorea de multa vreme. A platit 200 de dolari si a asteptat cu nerabdare sosirea coletului. A avut, insa, surpriza vietii lui cand a controlat marfa! Intr-unul dintre sertare, ascunsi intr-o punga erau aproape 100 000 de dolari.

Da, ati auzit bine! Asta da negot! Sa platesti 200 dolari pe o piesa de mobilier, dar, in schimb sa gasesti o avere ascunsa in sertare! Ce credeti, insa, ca a facut tanarul nostru? A returnat banii proprietarului, o

doamna in varsta care si uitase unde isi ascunsese banii. Suma reprezenta o mostenire primita de batrana.

Cand am deschis sertarul era plin de bani. Banii, numai banknote de 100 de dolari erau intr-o punga. I-am numarat si am descoperit ca erau 98 000 de dolari ”, a declarat tanarul jurnalistilor de la The Mirror, adaugand ca onestitatea este una dintre cele mai importante virtuti.


Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

Taguri: