Aventura vietii pentru un pompier. Nu era pregatit sa zboare, dar totusi a facut-o!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

E pilot sau pompier? Este incredibil ceea ce i s-a putut intampla unui pompier aflat in misiune! Un pompier din Croatia a avut parte de aventura vietii lui.

##VIDEO85648##Un pompier din Croatia a avut parte de aventura vietii lui. In timpul unei furtuni, el a venit cu mai multi colegi sa ridice o bucata de tabla care cazuse de pe o cladire chiar in mijlocul strazii. Nimic neobisnuit pana acum, insa priviti ce se intampla in continuare!

Pompierul abia a apucat sa urce cu picioarele pe bucata de tabla ca aceasta a si fost luata pe sus de o rafala puternica de vant cu tot cu temerarul nostru.

Parca ar fi in povestea cu Aladin si covorul fermecat! In cazul de fata, pompierul nostru a avut parte de cel mai real film, in care rolul principal i-a apartinut.

A zburat pe bucata de tabla, pana la etajul unu al cladirii si, oricat, de mult a cautat sa-si mentina echilibrul tot a fost, pana la urma, doborat de vantul naprasnic. Cand a vazut grozavia, un coleg de-al pompierului a venit repede sa-l ajute.
Norocul lor a fost ca niciunul nu a fost grav ranit. Cei doi s-au indepartat, apoi, de bucata de tabla si, ca prin minune, aceasta a ramas proptita de cladire, acolo unde voiau si pompierii sa o puna initial.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”