Cea mai DENATURATA mama! Motivul socant pentru care si-a fortat copilul sa bea benzina dupa care i-a dat foc

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 iul 2022, 08:15

Tragedie intr-o provincie din China unde o mama si-a fortat baietelul de numai patru ani sa bea benzina dupa care i-a dat foc. Micutul a suferit arsuri groaznice si nu va mai putea vedea si nici vorbi in cazul in care va supravietui acestei orori.

In urma unei dispute cu sotul ei, o femeie in varsta de 40 de ani din Zhejiang, o provincie din estul Chinei, a luat o canistra de benzina si si-a fortat fiul, in varsta de numai patru ani sa bea carburant. Vazand ca micutul se zbate si opune rezistenta, femeia a inceput sa-l stropeasca cu benzina, atat pe copil, cat si pe sotul ei care a venit repede sa vada de ce plange micutul.

Suparata ca sotul nu o trateaza cu respect, femeia a vrut sa se razbune si sa-i dea, astfel, o lectie. A inceput sa stropeasca tot ce era in jurul ei cu benzina si a tras copilul spre aragaz care era pornit. Din cauza lichidului inflamabil, toti trei, mama, tata si copilul au luat foc. Chir daca era in flacari, tatal s-a repezit sa-si salveze copilul. A luat o patura si a stins focul de pe el.

Desi toti trei au suferit rani severe, copilul este cel care e in stare grava. Micutul are arsuri la cap, dar si in gat si la plamani din cauza lichidului ingerat. Medicii sunt rezervati si spun ca va ramane mutilat pe viata in cazul in care va supravietui. Va fi orb si nu va mai putea vorbi niciodata. Femeia va fi pusa sub acuzatia de vatamare corporala grava si tentativa de omor.



Nu pot sa inteleg! Daca s-a certat cu mine din cauza banilor, de ce a simtit ca trebuie sa-si raneasca copilul. Fiul meu era cea mai draga fiinta pentru mine ”, a declarat tatal baiatului printre lacrimi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.