Un tanar artist roman are lumea la picioare. Alex Mica face furori cu noul sau hit, “Dalinda”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 22:20

Romania se poate lauda cu artisti care au reusit sa ingenuncheze prin muzica lor intreaga lume. Alex Mica este unul dintre ei! Melodia lui, "Dalinda" a devenit un hit, luand cu asalt toate topurile.

##VIDEO85670##"Dalinda" este un hit in toata Europa, o parte din Asia si chiar si in Canada. Alex Mica ocupa primele locuri in majoritatea topurilor internationala si are milioane de fani din toata lumea. Cantaretul si-a facut debutul in randul artistilor de talie mondiala cu aceasta piesa. Pe youtube, "Dalinda" are in jur de 100 milioane de vizualizari. Este una dintre putinele melodii romanesti care a reusit aceasta performanta.

Invitat in cadrul emisiunii" Teo show", Alex Mica a dezvaluit ca si-a descoperit talentul muzicala de cand era foarte mic.

Mergea cu bunicul la biserica si canta in strana. Chiar daca acum este super-star, cantaretul nu se sfiieste sa recunoasca ca a pornit de jos. A trait la tara, intr-o familie modesta si a muncit de mic alaturi de familia sa. Insa cand a implinit 18 ani s-a hotarat sa isi ia viata in maini.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: