Sile Camataru, eliberat din inchisoare. Vezi primele sale declaratii!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 15 oct 2020, 22:15

Vasile Balint, cunoscut mai bine drept Sile Camataru, a iesit din inchisoarea Rahova, noaptea trecuta. A mers acasa sa-si vada familia si, apoi, ca niciodata, a decis sa dea declaratii presei.

##VIDEO85674##Rareori a vorbit in fata camerelor de luat vederi, dar, astazi, in jurul pranzului, a venit in fata jurnalistilor. Degajat si gata sa-si spuna pasurile. A avut chiar si chef de glume. Decizia eliberarii a fost luata de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie si este definitiva. Cu toate acestea, Sile are interdictia de a nu parasi localitatea.

Chiar si dupa 10 ani de inchisoare, Sile spune ca este nevinovat! Eliberat din inchisoare in 2012, in luna februarie, Sile a fost condamnat, din nou, alaturi de alte 53 de persoane pentru santaj, camatarie si infractiuni cu

violenta. In inchisoare, Sile i-a vazut si pe Gigi Becali, dar si pe Omar Hayssam.

Sile Camataru si-a facut deja planuri de viitor. Se va lansa cat de curand in afaceri.Nutu Camataru ramane inca in arest. El este acuzat in acelasi dosar de fapte cu violenta si camatarie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.