Smiley, DECLARATIE BOMBA. Vestea care va indurera milioane de fane!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Smiley, tatic? Pentru ce este pregatit artistul? Domnisoarelor, daca va numarati printre admiratoarele lui, trebuie sa fiti ochi si urechi la urmatoarea declaratie!

##VIDEO85680##Nu are nicio relatie oficiala, dar Smiley este mai hotarat ca niciodata pentru ceea ce poate va fi cea mai mare schimbare din viata lui! Anul acesta a schimbat prefixul cand a implinit varsta de 30 de ani, asa ca Smilley considera este pregatit de o schimbare importanta in viata lui. Ii plac copiii si spera sa fie un tata bun atunci cand minunea se va intampla.

Din dragoste pentru cei mici, dar si din dorinta de a schimba ceva, Smiley a acceptat propunerea UNICEF de a deveni ambasador al bunavointei.

Smiley devine, astfel, cel mai tanar ambasador UNICEF in Romania! Andreea Marin si Gheorghe Hagi au primit si ei aceasta onoare. Cariera stralucita in muzica, dar si popularitatea in media l-au ajutat pe Smiley sa fie ales.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: