TRANSFORMARE SENZATIONALA. Era atat de grasa incat orice scaun se rupea cu ea. A slabit peste 100 de kilograme ca sa-si poata insoti fiul la serbari

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 22:27

O mama obeza a slabit peste 100 de kilograme de dragul fiului ei! Femeia, in varsta de 45 de ani, era atat de grasa incat ii era rusine sa se aseze pe scaun oriunde s-ar fi aflat, de teama ca acesta sa nu se rupa sub greutatea ei.

Kim Freshwater, o femeie de 45 de ani din Marea Britanie, ajunsese sa cantareasca 185 de kilograme. Femeia nu mai stia ce sa faca ca sa slabeasca! Manca o singura data pe zi, ce-i drept o masa consistenta, si tot se ingrasa. Ii era rusine sa isi insoteasca fiul la scoala, daramite sa se prezinte la serbari!

Din cauza kilogramelor in plus ii era greu sa faca anumite sporturi cum ar fi sa mearga cu bicicleta sau sa joace tenis, activitatile ei preferate.

Genunchii si spatele o dureau ingrozitor, abia mai putea respira si avea probleme mari cu tensiunea arteriala. Trebuia sa redevina stapana pe viata ei, altfel sfarsitul ar fi fost tragic.

Femeia s-a gandit mai intai la o dieta. A inlocuit masa consistenta pe care obisnuia sa o ia cu trei mese pe zi, dar reduse ca si cantitate. Oricat de greu ii era, a inceput usor sa faca si exercitii fizice.

S-a inarmat cu rabdare caci stia ca slabirea in cazul ei este un proces lent, de durata, dar care poate da rezultate satisfacatoare. Si chiar asa a si fost! In doi ani si jumatate de regim si exercitii fizice, Kim Freshwater a ajuns de nerecunoscut! A slabit peste 100 de kilograme si are o silueta de invidiat!

Inainte purtam doar haine de culoarea neagra, acum garderoba mea este plina de culoare.
Abia acum realizez cat de nefericita eram
”, a declarat Kim Freshwater pentru cotidianul Daily Mail.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.