Esti singura? Fii fara griji! Acum exista site-uri de unde iti poti inchiria un iubit cu ora pe care sa-l prezinti rudelor sau prietenilor

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 22:27

Daca esti singura, nu ti-ai gasit marea iubire, dar simti o presiune din partea rudelor si prietenilor care te critica pentru statutul tau, afla ca exista solutia perfecta pentru problema ta!

Un site matrimonial din China ofera drept servicii inchirierea de barbati pe care sa ii poti prezenta familiei sau prietenilor drept iubitul tau. Remuneratia se plateste in functie de numarul de ore petrecut in compania asa zisului iubit, iar in pret sunt incluse mersul la cinema sau o cina la restaurant in compania prietenilor sau a familiei. Tinutul de mana si imbratisarile sunt gratis.

Asemenea site-uri de tip “inchiriazaunprieten.com"

reprezinta un adevarat fenomen. In China, multe femei sunt singure si chiar daca ele s-au obisnut cu singuratea sau le place asa, familiile si prietenii le privesc diferit. Pentru a scapa de aceste prejudecati care planeaza asupra lor sau de presiunea din partea parintilor, multe tinere isi inchiriaza un iubit cu ora.

Am vrut sa fac un ban dupa terminarea facultatii, iar ideea cu inchiriatul este chiar foarte buna.
Se pot face bani frumosi, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna cand multe tinere merg acasa in provincie sau la o cina de Revlion cu prieteni, colegi, etc
”, a declarat un tanar in varsta de 27 de ani, care se lasa inchiriat cu ora pentru asemenea servicii. Perioada de inchiriere este de maximum trei zile. Voi ce parere aveti?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”