Dr. Quinn e in Romania! Iata primele imagini cu celebra actrita

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 22:27

Jane Seymour, actrita cunoscuta publicului din Romania in special pentru rolul Dr. Quinn din serialul cu acelasi nume, a ajuns in tara noastra.

Actrita a venit in tara noastra pentru a turna mai multe scene dintr-o noua pelicula. Filmul se numeste "Love By Design" si este programat pentru lansare anul viitor. Jane Seymour a iesit din aeroport zambitoare si s-a oprit cateva minute pentru a vorbi cu jurnalistii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Jane

Seymour, castigatoare a premiilor Globul de Aur si EMMY, va interpreta rolul unui redactor-sef al unei reviste de moda din Manhattan- Vivien Thompson, care ii pune bete in roate Daniellei Luca, o tanara romanca dornica de afirmare, interpretata de Giulia Nahmany. Danielle se intoarce in Romania sa isi continue adevarata pasiune din copilarie, designul vestimentar. Acolo, in timpul unei plimbari cu scuterul pe strazile copilariei se izbeste la propriu de Adrian Edwards, un britanic fermecator interpretat de David Oakes (The Borgias, The White Queen).
Intre ei se infiripa ceva. Danielle afla ca Adrian este proprietarul fabricii locale de imbracaminte care urmeaza sa-si inchida portile si se grabeste sa traga concluziile, parasindu-l. Pana ca Adrian sa aiba ocazia sa-si explice intentia, Danielle pleaca la New York pentru a-si lansa noua colectie de moda, bucurandu-se de succes peste noapte. Adrien merge dupa ea si ii spune ca a gasit o cale de a salva fabrica, propunandu-i sa fie Designer Sef.