VEDETELE se intrec pe cele mai exclusiviste diamante!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 22:29

Nici nu stiti este cat de greu sa convingi vedetele de la Hollywood sa spuna "Da"!

Cum obrazul subtire cu cheltuiala se tine, un pretendent la mana unei actrite celebre poate ajunge sa cheltuiasca si un milion de euro pe un inel de logodna!##VIDEO85756#Dragostea nu e de ajuns, atunci cand vrei sa convingi o femeie de talia Angelinei Jolie sa-ti devina sotie!

Mai exact, Brad Pitt a ingenuncheat in fata iubitei sale cu un inel de logodna pe care "trona" un diamant de 20 de karate!

Celebrul actor a scos din buzunar 500 de mii de dolari pentru a obtine fericirea in cuplu! Starurile americane sunt, deja, celebre pentru fascinatia pe care o

au atunci cand vine vorba de...diamante! Atunci cand achizioneaza o bijuterie sunt foarte atente la karate, taietura, claritatate si culoare.

Mai exact, petrec ore bune in compania specialistilor ca sa aleaga! Justin Timberlake a cautat mult pana cand a gasit bijuteria care s-o dea gata pe Jessica Biel.

Jessica a fost pur si simplu fermecata de inelul de logodna cu un diamant de sase carate. La asa minunatie nu a avea cum sa nu spuna raspicat Da! Si Halle Berry este una dintre vedetele innebunite dupa diamante rare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Actrita este fericita detinatoare a unui diamant oranj pe care l-a purtat atunci cand a castigat Oscarul pentru rolul din Monster's Ball.

Olivier Martinez i-a comandat special iubitei sale un inel de aur care are in centru un diamant de patru carate pe care a gravat cateva mesaje speciale pentru Halle.

In muzeul Diamantelor din Israel am aflat povestea unea dintre cele mai celebre pietre din lume. Diamantul de 69 de karate a fost darut de sotul ei, Richard Burton, cu ocazia implinirii a 40 de ani. La doi ani de la primirea acestui fabulos cadou, Elizabeth l-a vandut cu 5 milioane de dolari si a construit un spital in Africa.