Romanca acuzata de naufragiul vasului Costa Concordia dezvaluie in EXCLUSIVITATE ADEVARUL la Teo Show!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:52

Domnica Cemortan a vorbit in premiera la Teo despre legatura ei cu capitanul vasului Costa Concordia despre care s-a speculat ca ar fi dus la naufragiul navei.

Captianul vasului a fost acuzat ca a abandonat nava impreuna cu cei 4 000 de pasageri, plecand cu Domnica in momentul in care a inceput sfarsitul: Fiind martor in aceasta tragedie, cu o saptamana in urma am depus marturia si pot spune cu mana pe inima ca nu a fost asa. Nu a plecat primul de pe vas. Am sa dezamagesc presa si am sa spun adevarul ca nu am plecat cu capitanul si valiza.

Nu am plecat nici la 12 noaptea.

El inca era acolo si lucra. Accidentul s-a produs la 9,45. Deci, clar nu avea cum sa plece. Vasul a continuat sa se incline pana la unu, doua dimineata. El a venit la noi si ne-a zis: este momentul sa va salvati acum. Eu am ascultat sfatul. Vasul era foarte inclinat. A urmat mult mai mult. Am mers intre perete si scari.

Luminile de securitate nu s-au mai aprins. Vasul a fost lovit in zona generatoarelor. Lumea plangea, se auzeau tipete. A fost infiorator.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: