PANICA in Bucuresti! O femeie AMENINTA ca se ARUNCA de la etajul 15 al unui bloc

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 22:45

O femeie a iesit pe balustrada unui balcon de la etajul 15 al unui bloc dintr-un complex rezidential din zona Vacaresti, in Sectorul 4 al Capitalei si ameninta ca se arunca.

Echipe ale ISU sunt la fata locului, in zona fiind adusa si o autoscara de 70 de metri, a precizat Daniel Vasile. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Emilia Mihai, a declarat ca o echipa de negociatori este la fata locului si discuta cu femeia pentru a o convinge sa renunte la protest.

Emilia Mihai a precizat ca sesizarea in acest caz a fost facuta joi dimineata, de catre o persoana, prin numarul de urgenta 112.

Politistii Sectiei 14 au venit la fata locului si au imprejmuit zona. La fata locului a venit si primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.