Maia Morgenstern, macinata de o tristete nemarginita: “Fac prea putine lucruri pentru copiii mei”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:52

Este o actrita cu palmares uimitor, roluri de neuitat, insa ii mai ramane timp si pentru copiii ei? Intr-un interviu “Draga mea prietena”, Maia Morgenstern si-a varsat amarul.

##VIDEO85888##Cine nu a auzit de Maia Morgenstern? Este una dintre marile actrite de teatru si cinematorgrafie a timpurilor moderne. Palmaresul ei cuprinde inclusiv roluri in filme internationale, regizate de staruri de la Hollywood. Insa cand vine vorba despre viata ei de familie, actrita a marturisit ca este macinata constant de un sentiment de vinovatie fata de copiii ei deoarece simte ca nu petrece indeajuns timp alturi de acestia.

Un lucru e sigur! Fac destul de putine lucruri pentru copiii mei, prea putin din cate ar merita.

Puteti citi in sufletul meu o amaraciune, un semn de intrebare si un sentiment nu tocmai usor de purtat, acela al unei vinovatii in legatra cu timpul destul de limitat pe care il petrec in familie alaturi de copiii mei ”, a declarat Maia Morgenstern.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”