NICI nu iti imaginezi ce ii face aceasta femeie iubitului ori de cate ori iese din casa!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 16 nov 2020, 07:00

O femeie in varsta de 42 de ani este atat de paranoica incat, atunci cand iubitul ei iese din casa il pune sa isi faca testul cu detectorul de minciuni pentru a afla daca a inselat-o.

Debbi Wood in varsta de 42 de ani a fost diagnosticata cu gelozie inchipuita. Ea este atat de pranoica incat ii verifica iubitului de cateva ori pe zi telefonul, mail-ul si contul bancar pentru a gasi o dovada de infidelitate. Cei doi s-au cunoscut printr-un prieten.

Ea ii interzice sa se uite si la televizor la femei sau in reviste. Medicii au descoperit ca Debbi sufera de sindromul Othello, o boala psihica care ii face pe bolnavi sa creada ca partenerii lor le sunt infideli, fara a avea vreo dovada.

Acum sunt fericita ca stiu ce e in neregula cu mine, dar mai am un drum lung de parcurs.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Chiar si cand iubitul meu se duce sa cumpere lapte de la colt si sta 15 minute il

pun sa faca testul imediat cand vine acasa. Femeia a locuit in SUA, insa de trei ani s-a intors in tara natala, Marea Britanie din cauza ca s-a despartit de iubitul ei de acolo.

 

Taguri: