Ultima fita in materie de slabit! Aparatul cu infrarosu care accelereaza organismul ca sa topeasca grasimile

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:52

O noua tehnologie moderna face furori prin saloanele de infrumusetare! Este vorba despre un aparat cu infrarosu care garanteaza pierderea unui kilogram dupa fiecare sedinta.

##VIDEO85912##Vedetele care au apelat la o asemenea metoda au dezvaluit ca au slabit intre 10 si 30 de kilograme. Aparatul se prezinta sub forma unei bicilete cu infrarosu, pacientii pedaland timp de 40 minute, maxim o ora in functie de organism.

Specialistii au avertizat, insa, ca un asemenea aparat are si contraindicatii: femeile insarcinate, hipertensivii, diabeticii sau persoanele care au tije de metal au interzis la aparatul minune.

Numarul de sedinte si durata acestora sunt stabilite strict in functie de rezultatul analizelor fiecarui pacient in parte. Modelul Roxana Ilie a marturisit ca a slabit 10 kilograme gratie acestei tehnologii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”