Gabriela Cristea geloasa? Vezi ce replica i-a dat iubitului ei in timpul emisiunii!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:52

Dialog de senzatie intre Gabriela Cristea si iubitul ei, Tavi Clonda, la “Te vreau langa mine”. Vestea ca va sosi o noua concurenta a produs rumoare in platou.

##VIDEO85932##La inceputul emisiunii, gazda show-ului, Gabriela Cristea, a tinut sa-i informeze pe telespectatori sa nu isi faca griji in privinta relatiei dintre ea si Tavi Clonda daca se intampla ca acesta sa cante vreo melodie de despartire. Mai ales ca ieri, band-ul emisiunii a interpretat un cantec cu versurile “ Jumatate tu, jumatate eu/Credeam ca vom fi impreuna mereu ”, ceea ce i-a pus pe ganduri pe telespectatorii pasionati de monden.

Ca sa depaseasca acest moment, Tavi Clonda i-a sugerat prezentatoarei sa introduca in scena un nou candidat. Insa cand a aflat ca este o ea, reactia lui i-a cam dat de banuit Gabrielei Cristea. Priviti ce replica i-a dat!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”