Nunta care face furori pe internet. Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata mirele! Parintii miresei nu au venit la ceremonie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 19:50

O nunta atipica si controversata ale carei fotografii au devenit viral pe retelele de socializare! Tanara Meredith Hendrix s-a casatorit cu alesul inimii sale in ciuda impotrivirii vehemente a parintilor ei.

Fotografiile de la o nunta de lesbiene fac furori pe internet! Meredith Hendrix, in varsta de 25 de ani s-a casatorit cu Kat Jackson, tot in varsta de 25 de ani. Ceremonia a avut loc in Arkansas, Statele Unite, iar parintii miresei, conservatori din fire si extrem de religiosi, au refuzat sa participe.

Au venit, in schimb parintii lui Kat care si-au aratat tot suportul fata de tanara pereche.

De asemenea tinerele s-au bucurat e intelegerea si sprijinul multor prieteni care nu le-au aratat cu degetul si au inteles relatia speciala dintre cele doua indragostite.

Meredith Hendrix a dezvaluit ca a fost foarte mahnita ca parintii ei nu au venit la nunta. Tristetea i-a fost, insa, alungata de miile de mesaje de incurajare care au venit din toate colturile lumii prin intermediul retelelor de socializare. Cu titlul “ Cea mai frumoasa zi din viata mea ”, tanara a facut publice pe Facebook pozele de la nunta.
A marturisit ca a fost coplesita de mesajele de felicitari si de incurajare pe care ea si aleasa inimii sale le-au primit.

Nu am citit absolut niciun mesaj defaimator in niciun articol, post, blog, etc. Toate au fost uimitoare, frumoase, de incurajare si pline de bunatate ”, a declarat Meredith Hendrix pentru Daily Mail.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”


##GALLERY317##

 

 

Taguri: