IREAL: Ea este femeia care MOARE daca iese din casa! MOTIVUL este INFIORATOR

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 22:57

Cazul de mai jos este pe cat de ciudat, pe atat de real. O femeie care locuieste in Germania nu a mai iesit de 20 ani din propria locuinta.

Motivul? Este convinsa ca, dincolo de peretii protectori ai camerei, isi poate pierde viata. Sylvia sufera de o boala ciudata, extrem de rara, numita agorafobie, care se manifesta prin teama exagerata de spatiile publice.

Astfel, acum in varsta de 43 de ani, femeia nu a mai parasit locuinta de la 23 de ani.

"In 1993 am avut o migrena puternica, din cauza careia mi-am pierdut partial vederea.

Vedeam o cifra in loc de patru. De atunci am dezvoltat o frica iesita din comun pentru majoritatea lucrurilor din jurul meu. Imi era frica pana si de usa de la intrare", povesteşte Sylvia.

Din cauza bolii femeia nu mai are o viata normala si nu poate avea un job. Astfel, apartamentul de 65 de metri patrati in care locuieste a devenit universul ei. Doctorii i-au spus insa ca, daca va avea multa vointa, va reusi in cele din urma sa isi invinga boala.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.