Pacatele tineretii o costa scump pe Madonna. Poze cu ea nud din vremea cand nu era faimoasa valoreaza o avere

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 18:40

Oricat de transparenta a fost de-a lungul carierei, Madonna a tinut totusi ceva ascuns, care abia acum a iesit la iveala. O sedinta foto nud de pe vremea cand nici macar nu visa la celebritate!

##VIDEO86036##In adolescenta, pe cand avea doar 18 ani si inca nu devenise un veritabil simbol al muzicii pop, diva a acceptat ca, in schimbul sumei modice de 10 dolari pe ora, sa se dezbrace in fata aparatului de fotografiat, manuit cu dibacie de Herman Kulkens. Ei bine, in 1977, Madonna studia dansul la Universitatea din Michigan si incerca sa isi castige existenta prin astfel de metode, mai mult sau mai putin ortodoxe.



Pozele nud au iesit la lumina pentru prima oara in anul 1985, imediat dupa ce Madonna si-a lansat albumul de debut. Au creat inca de pe atunci o reala controversa, insa abia acum au capatat adevarata lor valoare! Mai ales ca intre timp, Madonna a ajuns Regina Muzicii Pop.

Ce se intampla in prezent cu acele poze? Posesorul, mai exact omul de afaceri Jeremy Frommer, le-a scos la licitatie si se asteapta sa castige milioane de dolari in urma vanzarii.

Colectia de fotografii, care include 600 de cadre cu Madonna goala, are o valoare colosala, estimata la 500 de milioane de dolari.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.