Caz socant! S-A SINUCIS pentru ca bebelusul ei o trezea de 20 de ori pe noapte

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 18:25

Ancheta fara precedent in Marea Britanie! O tanara mamica care se lupta cu depresia post natala a murit calcata de tren, in conditii suspecte.

Emma Cadywould si sotul ei s-au bucurat foarte mult de venirea pe lume a primului lor nascut, un baietel pe nume Harrison. O frumusete de bebelus adorat de ambii parinti! Insa curand bucuria parintilor, in special a mamei, a fost umbrita de faptul ca micutul nu avea o rutina, un program regulat in privinta orelor de mese sau somn pe care mama sa il poata respecta.

Micutul se trezea uneori chiar si de 20 de ori pe noapte, nu dormea nici macar ziua, ceea ce i-a ingrijorat pe ambii parinti.

Emma si sotul ei faceau cu randul cine sa aiba grija de bebelus deoarece era foarte stresand sa se ocupe doar unul dintre ei. Uneori nu treceau nici macar 20 de minute pana cand bebelusul sa inceapa sa planga din nou.

Tanara mamaica a inceput sa se planga din ce in ce mai des ca sufera de depresie, iar faptul ca nu reusea sa se odihneasca a facut-o chiar sa-si lase pentru catva timp sotul si copilul, mutandu-se o perioada la parintii ei.

Medici i-au prescris anti-depresive, dar starea femeii parca se inrautatea de la o zi la alta.

Parul incepuse sa-i cada si parea din ce in ce mai debusolata. Martorii, prieteni apropiati, au dezvaluit faptul ca femeia le spunea continuu ca vrea liniste, exprimand chiar ganduri de sinucidere. Responsabilitatea cresterii copilului i-a revenit in aceste conditii doar sotului, maior in armata, care spera ca sotia lui sa se faca bine cat de curand posibil.



Insa, intr-o buna zi, cand lucrurile pareau ca intra pe un fagas normal, barbatul a primit o veste socanta. Sotia lui a murit in conditii suspecte, intr-un accident de tren. Femeia trecuse cu masina calea ferata fara sa se asigure. Barbatul nu si-a putut explica nici pana in ziua de azi ce anume a determinat-o pe sotia lui sa mearga cu masina in acel loc. Familia a asteptat cu nerabdare finalizarea anchetei, insa nici politia nu stie ce verdict sa dea.
Sinucidere sau un accident nefericit?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.