MILIOANE de oameni sunt IN DOLIU! O mare VEDETA a MURIT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 oct 2020, 18:20

Milioane de oameni sunt in doliu dupa ce un important actor s-a stins din viata.

Actorul de film si televiziune Al Ruscio, cunoscut pentru rolul mafiotului Leo Cuneo din lungmetrajul "Nasul III", a decedat marti, la varsta de 89 de ani.

In cinci decenii de cariera, Al Ruscio a jucat, printre altele, in serialul TV "Bonanza", in "Seductie la Las Vegas/ Showgirls" (1995), dar si in "Seinfeld", unde a interpretat rolul proprietarului restaurantului Monk's, informeaza contactmusic.com.

A jucat, de asemenea, in productiile de televiziune "Peter Gunn", "The Untouchables", "MCCloud", "Lou Grant", "Hill Street Blues" si "NYPD Blue", iar pe marele ecran a fost distribuit in filme precum "Philo se intoarce/ Any Which

Way You Can" (1980), cu Clint Eastwood, si "Lama zimtata/ Jagged Edge" (1985), alaturi de Glenn Close si Jeff Bridges.

Pe langa cariera de actor, a infiintat departamentul de drama la Colegiul Midwestern din Denison, Iowa, si a fost profesor de actorie la Universitatea Windsor din Canada.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: