DETALIUL care a facut-o sa paralizeze de frica! Ce a descoperit o femeie in propria-i gradina

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 23:08

June Brady in varsta de 65 de ani a ramas stana de piatra cand a vazut in gradina fata unei vrajitoare care se uita la ea dintr-un boschet.

Femeia a zarit pe fereasta detaliul sinistru si a iesit in gradina lasand frica ce o cuprinsese deoparte pentru a lamuri misterul. Cand s-a apropiat de boschetii din gradina, insa June a descoperit ca fata vrajitoarei era formata din frunzele arbustilor.

M-am uitat pe fereastra in gradina si am vazut fata unei vrajitoare. Mi-a stat inima de frica. Era foarte intuneric afara.

Ea a facut o fotografie ca sa demonstreze prietenilor ca nu minte si nu se inseala in ceea ce a vazut. Cu nasul mare si fata verde, e lesne de vzaut de ce June a crezut ca boschetul semana cu ceva mult mai sinistru.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.