Nu o sa-ti vina sa crezi cine i-ar putea fi partener de film sultanei Hurrem

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 oct 2020, 17:35

Meryem Uzerli, roscata sultana Hurrrem din serialul Suleymna Magnificul, difuzat de Kanal D, are ganduri mari dupa retragerea din serial.

Meryem a plecat din serial la sfarsitul sezonului 3, producatorii fiind nevoiti sa o inlocuiasca. Desi initial putini au fost cei care au stiut adevaratul motiv, el a fost descoperit in momentul in care actritei i-a crescut burtica.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Actrita a ramas insarcinata cu

iubitul ei Can, iar acesta i-a cerut sa nu pastreze copilul. Dezamagita, femeia a parasit Turcia retraganud-se in Germania, tara sa natala. Aici, la inceputul anului viitor, Meryem va aduce pe lume un copilas. Ea insa se gandeste deja la revenirea pe ecrane si are si un vis.( sursa wowbiz.ro)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.