Unul dintre cele mai infricosatoare peisaje din lume: Trolltunga, fotografii pe marginea prapastiei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 oct 2020, 17:25

Amatorii de senzatii tari urca peste patru ore pentru o fotografie cu unul dintre cele mai infricosatoare peisaje din lume, care se gaseste in Norvegia.

Trolltunga este o destinatie cautata de amatorii de senzatii tari, dornici sa se fotografieze pe marginea prapastiei, la 1.100 de metri altitudine, relateaza Huffington Post. in ultima era glaciara, o parte din munte a inghetat, s-a rupt si a lasat o bucata de stanca plutind amenintator la 700 de metri deasupra lacului Ringedalsvatnet din Skjeggedal, in Norvegia.

Ca sa se poata fotografia pe limba trolului (n.r. "Trolltunga" in norvegiana), doritorii trebuie sa se pregateasca pentru o drumetie care dureaza intre opt si zece ore, dus-intors.

Cei interesati pot urca pe munte incepand cu luna iulie, daca vremea o permite, dar conditiile meteo la munte, in tarile nordice, se pot schimba pe neasteptate, asa ca drumetia poate sa devina o aventura. Din pacate, nu exista semnal de telefon mobil pe traseu, asa ca cei ajung la Trolltunga trebuie sa astepte sa coboare inainte sa isi impresioneze prietenii de pe retelele de socializare cu fotografiile lor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: