Dr. Queen: "Am incercat botoxul odata, dar l-am urat". Iata MOTIVUL

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 16 nov 2020, 06:50

A venit in Romania pentru a filma la o noua pelicula si si-a rupt din timpul ei pentru a sta de vorba cu reporterii Kanal D.

 

Dr. Queen: "Am incercat botoxul odata, dar l-am urat". Iata MOTIVUL
A venit in Romania pentru a filma la o noua pelicula si si-a rupt din timpul ei pentru a sta de vorba cu reporterii Kanal D. A trecut prin toate, de la dieta la iubire si n-a avut nimic de ascuns. "Eram uriasa, eram foarte bine, dar kilogramele au cazut repede de pe mine.
Intotdeauna am stiut ca daca mananc normal, atunci nu o sa fie o problema. Cand eram insarcinata m-am gandit ca trebuie sa mananc sanatos pentru copilul meu si atunci nu am avut probleme cu dieta.  Am avut mereu o viata echilibrata, ma trezeam dimineata, faceam micul dejun pentru mine si pentru copiii mei. Intotdeauna am inceput ziua devreme.", a spus Jane pentru WOWbiz.
Actrita a marturisit ca nu a fost pasionata de operatiile estetice si ca nu prea a trecut pe la medic pentru retusuri.
"Am incercat botoxul odata, dar l-am urat. Ca actrita e cel mai rau sa nu ai expresie, sa nu poti sa iti controlezi gesturile fetei.", a dezvaluit ea.
Cat despre dragoste, Jane Seymour inca mai crede ca poate gasi un "print pe cal alb", chiar daca are patru divorturi la activ. "Inca mai cred in dragoste. Ma gandesc la asta in mai multe forme. Ma gandesc la dragostea pentru familie, copii, animale, lucruri ce ne inconjoara.
E bine sa traiesti fericita pana la adanci batraneti si sa te simti bine in pielea ta.", a spus ea.
Vezi interviul VIDEO!

A trecut prin toate, de la dieta la iubire si n-a avut nimic de ascuns." Eram uriasa, eram foarte bine, dar kilogramele au cazut repede de pe mine. Intotdeauna am stiut ca daca mananc normal, atunci nu o sa fie o problema.

Cand eram insarcinata m-am gandit ca trebuie sa mananc sanatos pentru copilul meu si atunci nu am avut probleme cu dieta.  Am avut mereu o viata echilibrata, ma trezeam dimineata, faceam micul dejun pentru mine si pentru copiii mei. Intotdeauna am inceput ziua devreme", a spus Jane pentru WOWbiz.


Actrita a marturisit ca nu a fost pasionata de operatiile estetice si ca nu prea a trecut pe la medic pentru retusuri.
" Am incercat botoxul odata, dar l-am urat. Ca actrita e cel mai rau sa nu ai expresie, sa nu poti sa iti controlezi gesturile fetei", a dezvaluit ea.


Cat despre dragoste, Jane Seymour inca mai crede ca poate gasi un "print pe cal alb", chiar daca are patru divorturi la activ." Inca mai cred in dragoste. Ma gandesc la asta in mai multe forme.
Ma gandesc la dragostea pentru familie, copii, animale, lucruri ce ne inconjoara. E bine sa traiesti fericita pana la adanci batraneti si sa te simti bine in pielea ta
", a spus ea.


Vezi interviul VIDEO!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

 

Taguri: