Isi confectionau singuri armele! MOTIVUL este incredibil

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 oct 2020, 16:40

De aproximativ un an isi confectionau singuri arme, pe care le foloseau la braconaj.

Au fost prinsi de politisti in cele din urma, acestia ii ancheteaza acum pentru mai multe infractiuni. Opt perchezitii domiciliare au avut loc in Lugoj, Tzipari si Hezerish, acolo unde locuiesc membrii retelei. Armele erau confectionate in mici ateliere din gospodarii. Erau folosite piese originale sau facute cu diferite utilaje, care mai apoi erau asamblate si deveneau arme letale in toata regula.

Trupele speciale ale Politei au descins, in aceasta dimineata, la membrii unei retele supectati de producerea de arme letale cu glont si alice. Oamenii legii perchezitioneaza locuintele suspectilor. Vizati nu sunt doar membrii retelei, ci si cumparatorii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.