VEDETELE iti spun ce se poarta in aceasta toamna-iarna ca sa fii in trend!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:53

Cine poate sa fie mai trendy decat…vedetele noastre!

##VIDEO90004##Ele stiu mereu CE si CUM sa poarte…Odata cu venirea FRIGULUI, vedetele si-au updatat garderoba cu vestimentatii in trend! Pe la ele am observat ca accesoriului must have al sezonului este esarfa aranjata in stil turban, pe cap! Arata “tres chic”!

Pentru ca temperaturile sunt mai scazute, divele poarta rochiile elegante cu dressuri groase si negre! Asa ca…nu va feriti sa le purtati!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Ca

sa nu raciti, purtati si…caciuli! In trend, sunt cele…cu modele! Un articol nu foarte calduros este si geaca neagra de piele, de care vedetele NU se dezlipesc! Si nu renuntati…la blugi! In trend sunt cei…skinny. Si pentru doamnele care isi permiiit, am observat ca la moda este geanta neagra…Chanel! La noi, muulte vedete o au in garderoba, semn ca desi costa cateva mii bune de euro, ale noastre fac eforturi pentru a fi…in trend!

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.