ACTORII din Baywatch sfideaza timpul! Uite-i cum arata acum dupa 24 de ani

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:53

Baywatch, cel mai cunoscut serial tv, desfasurat din 1989 pana in 2001, a fost INDRAGIIT de o muultime de oameni si a reusit sa propulseze in cariera foarte multi actori!

##VIDEO90006##Va amintiti de vanjosul David Hasselhoff?! Cuum sa nu?! Creţulinul cu trup bine lucrat reusea sa innebuneasca femeileee! Acum ce credeti? Mai poate?! Noi zicem ca… da! La 61 de ani, desi semnele imbatranirii sunt VIZIBILE, toot emana sex appeal! A trecut prin doua divorturi, iar mai nou se iubeste cu o blondina cu 28 de ani mai tanara, pe care a descoperit-o in timp ce juriza Britain’s Got talent.

Se tine binee si… nu a renuntat LA MUZICA!

Bomba sexy Carmen Electra nici ca s-a schimbat! Dupa aproape doua decenii, comparand pozele cu ea in costumul rrrosu aprins din vremea Baywatch, cu cele din urma cu cateva zile, cand de Holloween a imbracat din nou minunatul outfit, diferentele nu se vad! Din contra! Carmen este mai fierbintee la 40 de ani, decat la 25! A fost casatorita de doua ori, a avut 15 relatii, iar ultima cu artistul Robert Patterson era cat pe ce sa se finalizeze cu o…casatorie!

Si frumuselul actor David Charvet a dat

lovitura in 1992, atunci cand a castigat rolul din Baywatch. Acesta i-a garantat succesul la Hollywood, atat in productii de filme, cat si...in lumea muzicala (AMBIANTA CLIP)! Frumuselul, care nu a imbatranit, e casatorit cu prezentatoarea TV Brooke Burke si are doi copii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Una

dintre putinele brunete din Baywaych, pe care ni le amintim, este Alexandra Pavel, actrita care a jucat –o pe Stephanie Holden timp de cinci sezoane! In prezent, ea nu prea mai aduce cu sexoasa femeie – fara implanturi mamare- care poza NUD prin reviste! La 50 de ani, pielea ii este zbarcita, ridurile destul de evidente, iar sex-appeal...ioc! In prezent este un activist de mediu si politic, care are multe arestari la activ, din timpul unor proteste!

La final, v-am pastrat-o pe…Pam… Pam Anderson… cea mai focoasa blonda din toate timpurile! Actrita, acum in varsta de 46 de

ani, si-a dat un refresh look-ului si in prezent e tunsa scurt si ii sta al naibii de bine, chiar daca pozele facute pe data de 4 noiembrie, in timp ce alerga la New York City Marathon, incearca sa ne contrazica! De…nu mai e atat de buuuna, dar nici Rea nu e! De acord?!