TRANSFORMARE spectaculoasa: VEDETA autohtona care a slabit 34 de kilograme!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:53

SOS, dragilor! Unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz a intrat la apa.

##VIDEO90016##A slabit 34 de kilograme de cand face yoga si este de nerecunoscut. Mai aflam si cum reuseste o diva de la noi sa aiba in seif bijuterii de zeci de mii de euro fara sa dea niciun ban pe ele. Dezvaluiri de senzatie… chiar acum!

Designerul cu...greutate- Razvan Ciobanu a slabit considerabil! Va amintiti ca in perioada in care a trecut printr-o depresie SEVERA, el cantarea aproape 130 de kilograme?! Priviti...DIFERENTA...uluitoare!

In plus, Razvan a scapat de kilograme si facand Yoga. Ca toot e la moda printre vedete. In timp ce face flic-flac-uri, mediteaza la nemurirea lumii si...slabeste!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Yoga, dietă proteica si 34 de kilograme topite! Chiar a reusit sa ne impresioneze!

De Razvan Ciobanu TAAARE ne mai place! Cea mai de pret bijuterie a Zanei este INSA un inel cu o semnificatie aparte. Trebuie sa recunoastem ca suntem cam invidiosi pe Andreea. E de ajuns sa promoveze bijuteriile de zeci de mii de euro, ca ii sunt date apoi...CADOU, asta chiar daca...ei...nu ii prea plac. Pe bune?! Situatia asta... nuu prea ne place!