S-a spulberat visul Brazilian. Nici macar cu 50.000 de suporteri in tribuna, tricolorii nu au reusit marea minune!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 23:26

Returul s-a terminat 1 la 1, dar sperante au fost dupa golul egalizator.

Returul s-a terminat 1 la 1, dar sperante au fost dupa golul egalizator. Victor Piturca a fortat si a jucat ofensiv in incercarea de a recupera dezavantajul de dupa partida tur. Torje a tras primul sut la poarta, dar Tatarusanu a avut mult de lucru. Dupa o interventie excelenta, portarul Stelei a fost invins de Mitroglu.

Speranta s-a reaprins la 10 minute de la reluare.

Horebas si-a dat un autogol, iar tricolorii s-au napustit in atac. Ovidiu Hoban a tras de la distanta, dar Karnezis s-a opus cu succes, iar Latovlevici nu a nimerit tinta dintr-o lovitura libera.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Romania se putea apropia la numai un gol de calificare, dar centralul partidei ne-a

refuzat un penalty. Era minutul 75 si mai aveam un sfert de ora pentru a reusi minunea. Nu a fost insa sa fie, iar Grecia merge la Mondiale si noi stam acasa si ne uitam la televizor, asa cum o facem de 16 ani.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.