Implantul cu silicon era s-o omoare! Cum arata femeia cu sanul care i s-a umflat de zece ori

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 23:34

O femeie a avut noroc ca inca mai traieste dupa ce unul din sanii sai s-a umflat de zece ori mai mult decat marimea lui normala.

Leah Suchecki, in varsta de 35 de ani a mers speriata la doctor la cateva ore dupa interventia de marire a sanilor deoarece serul care i-a fost injectat era pe cale sa ii otraveasca sangele. Femeia n-a stiut acest lucru insa si-a dat seama ca ceva nu este in ordine pentru ca sanul ei a inceput sa se umfle.

Implanturile pe care si le pusese mai inainte erau facute d eo firma franceza si nu aveau silicon medical folosit pentru aceste proteze.

Desi fusesera testate pe 47 000 de femei in Marea Britanie, Leah nu a banuit o secunda ca ceva rau se va intampla cu sanii ei. Am citit de scandalul din 2011 in legatura cu aceste proteze, insa nu m-am gandit ca o sa patesc ceva. M-am gandit ca e un alt tip de implant si ca sanii erau in regula.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”