Raluca Lazarut: “Am descoperit copii cu autism care au facut progrese uriase intr-un singur an”

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 15 oct 2020, 14:30

Raluca Lazarut, prezentatoarea Stirilor Kanal D, a fost surprinsa sa vada ca eforturile campaniei umanitare desfasurate anul trecut, de Kanal D, au dat roade.

E al doilea an in care ma implic in aceasta cauza, iar satisfactia imensa o regasesc in evolutia acelor copii. Anul trecut, la centrul Asociatiei Invingem Autismul am cunoscut-o pe Daria, o fetita extrem de frumoasa si calda, care fusese diagnosticata cu autism. Anul acesta am descoperit-o mult mai expresiva si comunicativa. Daria are acum preferinte, isi alege singura ceea ce-i place sa manance si jucariile preferate.
A intrat in clasa I, invata limba engleza si este campioana la. A evoluat frumos! Iar Daria este doar un exemplu de reusita. Fara terapie, Daria nu ar fi ajuns la scoala.  Orice roman poate schimba viitorul unui copil cu autism printr-un SMS, in valoare de 2 euro, la 8839!
”, a spus Raluca Lazarut.

Schimba viata unui copil cu autism! ” este o campania initiata de Kanal D si Asociatia “Invingem Autismul”, in parteneriat cu Europa FM si Zorky’s Planet.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.