Cantarea 25 de kg si ajunsese un schelet ambulant din cauza anorexiei, insa UITE cum arata acum!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 23:36

Jo Thompson si-a dezvoltat boala inca de la varsta de 11 ani. La un moment dat ajunsese sa cantareasca 25 de kilograme si doctorii i-au mai dat doar 48 de ore de trait.

Insa la varsta de 17 ani, ea a decis sa lupte cu demonii interiori si s-a angajat la un celebru fast-food. Jo si-a gasit dragostea adevarata si acum la 21 de ani este o mamica fericita si sanatoasa. Jo a marturisit ca inainte bea doar un pahar de apa pe zi si manca cateva boabe de mazare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Mi-am

dat seama ca nu vreau sa imi petrec restul zilelor intr-un spital. Mi-am luat o slujba la McDonald's deoarece am vrut sa arat tuturor ca pot sa ma lupt cu anorexia. L-am intalnit pe Zoheb care mi-a schibat viata. Am stat la masa si mi-a zis: Nu mananc pana nu mananci si tu. Atunci, am reusit sa mananc putin, apoi am putut manca un sandwich intreg. Acum am doi copii de crescut, asa ca nu o sa ma mai las prada bolii."

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.