Gabriela Cristea a dezvaluit cum l-a cucerit pe Tavi Clonda. Iata ce i-a facut!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 26 feb 2017, 23:44

De cand si-au asumat relatia si au marturisit ca sunt impreuna, Gabi Cristea si Tavi Clonda reusesc sa fie mereu in centrul atentiei.

 

Gabriela Cristea a dezvaluit cum l-a cucerit pe Tavi Clonda. Iata ce a facut!
De cand si-au asumat relatia si au marturisit ca sunt impreuna, Gabi Cristea si Tavi Clonda reusesc sa fie mereu in centrul atentiei. Toata lumea vrea sa stie ce fac, cum se inteleg si cum reusesc sa fie o pereche atat de frumoasa.
Deschis ca nimeni altul, Tavi Clonda, iubitul Gabrielei si, totodata, solistul band-ului emisiunii pe care vedeta o gazduieste la Kanal D ne-a impartasit cu ce alte artificii a reusit bruneta sa il cucereasca definitiv.
“Gabi gateste dumnezeieste. Face o ciorbita cu perisoare de curcan, fara pic de grasime si gustoasa… mama, mama, de nu te-ai mai ridica de la masa. Nu gateste des, dar cand are chef si vrea sa ma rasfete stie cum si cu ce. Gabi prepara ficatei la tigaie, in vin si cu usturoi, prajitura cu iaurt si lamaie si rulada cu lemon curd. Toate sunt o nebunie, iar rulada acesta o face cu tarate si nu ingrasa niciun pic”, a dezvaluit Tavi Clonda pentru WOWbiz.ro.

Toata lumea vrea sa stie ce fac, cum se inteleg si cum reusesc sa fie o pereche atat de frumoasa.

Deschis ca nimeni altul, Tavi Clonda, iubitul Gabrielei si, totodata, solistul band-ului emisiunii pe care vedeta o gazduieste la Kanal D ne-a impartasit cu ce alte artificii a reusit bruneta sa il cucereasca definitiv.

“G abi gateste dumnezeieste. Face o ciorbita cu perisoare de curcan, fara pic de grasime si gustoasa… mama, mama, de nu te-ai mai ridica de la masa.

Nu gateste des, dar cand are chef si vrea sa ma rasfete stie cum si cu ce. Gabi prepara ficatei la tigaie, in vin si cu usturoi, prajitura cu iaurt si lamaie si rulada cu lemon curd. Toate sunt o nebunie, iar rulada acesta o face cu tarate si nu ingrasa niciun pic ”, a dezvaluit Tavi Clonda pentru WOWbiz.ro.

Vezi mai multe imagini pe WOWbiz.ro!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”