Incredibil! Mama lui Madalin Ionescu a presimtit ca o sa i se intample ceva rau prezentatorului! “A stiut dinainte sa-mi sparga hotii casa ca urmeaza sa am necazuri”

Autor: A.M. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

La o saptamana de cand hotii le-au spart casa, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu incearca sa-si vada de viata lor mai departe, desi inca nu se pot scutura total de socul resimtit acum doua weekenduri.

Ancheta continua, politistii facand eforturi sa-i identifice pe vinovati. Intre timp, Madalin si Cristina au reusit in mare parte sa-si puna casa iar la punct, dupa ce fusese efectiv vandalizata de hoti in cautarile lor frenetice dupa lucruri de valoare.

Socant este ca mama lui Madalin a avut o premonitie ca urmeaza sa i se intample ceva fiului ei. Cu cateva nopti inainte de atacul hotilor, femeia de 70 de ani visase ca Madalin are probleme, dar ca intr-un fel sau altul, reuseste sa le depaseasca.

Mai mult, cu o noapte inainte de incident, mama prezentatorului nu a reusit sa puna geana pe geana, avand din ce in ce mai puternic presimtirea ca va primi o veste proasta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

“Mama are, intr-adevar, ceva special, un har.

Si in trecut, cand am mai avut probleme, ea le-a presimtit. Culmea este ca in noaptea in care am gasit casa sparta, eu nu i-am telefonat sa-i povestesc. Iti dai seama, sa-ti suni parintii, care au o anumita varsta, in miez de noapte si sa le dai astfel de vesti…. Mama a aflat abia a doua zi, in dimineata zilei de duminica, atunci cand s-a dus la biserica. I-au spus acolo oamenii ca vazusera la televizor ce mi se intamplase”
, ne-a povestit Madalin.