TE vei emotiona pana la lacrimi! Care a fost ultima dorinta a unei tinere bolnave de cancer dupa ca a aflat ca mai are de trait doar doua luni

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 oct 2020, 13:30

O tanara si-a petrecut ultimele luni din viata lupatandu-se cu o forma agresiva de leucemie. Insa in ultima saptamana visul i s-a implinit.

Ea s-a casatorit cu iubirea vietii ei intr-o ceremonie emotionanta. Leslie Rivera, in varsta de 18 ani din Murrieta, California, a fost diagnosticata cu aceasta boala in aprilie. De atunci, ea a fost ingrijita neincetat de catre iubitul ei, Daniel Mendez. transferata la o fundatie, Leslie a mai avut o singura dorinta pana sa moara, aceea de a se casatori.

Cei doi s-au intalnit in octombrie 2012 si de atunci au devenit inseparabili.Dec

and a terminat liceul, ea si-a petrecut majoritatea timpului prin spitale, intotdeauna cu Daniel, avand grija de ea. Cei de la fundatie impreuna cu iubitul ei s-au ocupat de tot pentru ca evenimentuls a iasa exact cum isi dorea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.